Köszöntő

Szeretettel köszöntöm Önöket a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzat Integrált Szociális Intézmény honlapján!

Idősek Otthona Pécs, Tüzér u. 7.
Idősek Otthona Pécs, Zipernowsky u. 1.

Célunk, hogy megismertessük Önökkel intézményünket. Szeretnénk képet adni azokról az időskorú emberekről, akik számtalan szociális, egészségügyi problémájuk ellenére – az intézményi ellátás kereteiben is megtalálhatják a mindennapok szépségét, az ünnepek varázsát. Bemutatjuk az időskori betegségekkel való foglalkozás eredményeit, annak szépségét és nehéz oldalait.

Mindennapi munkánk során az idős ember fizikai szükségleteinek ellátása, a boldog, békés öregkor megteremtése, a lelki harmónia megőrzése a cél. Tájékoztatni szeretnénk Önöket az elérhető szolgáltatásokról, az ellátórendszerbe történő bekerülés lehetőségeiről.

Pécs városában számos szolgáltató végzi, ezen, feladatellátást, hogy könnyebb legyen a döntés az Önök részéről, bemutatjuk, hogy az Önkormányzat fenntartásában működő intézményünk, mely alapelvek szerint végzi tevékenységét az Idősek Otthonában.

  • Minőségi gondoskodás és szeretetteljes gondozás.
  • Ellátottjaink megismerése, múltja és családja tekintetében, hogy személyre szabottan tudjunk közeledni az itt élőkhöz.
  • Családias környezet és légkör megteremtése, hogy időseink érezzék, hogy ez az otthonuk.
  • Hospice szellemiségű ápolás, gondozás megvalósítása.

Köszönöm Pécs város Önkormányzatának a folyamatos támogatást, a fejlesztések lehetőségét, az idős ellátás irányába tanúsított humánus együttműködést.

Köszöntöm támogatóinkat – magánembereket, cégeket, intézményeket – akik folyamatosan hozzájárulnak ellátottaink életminőségének javításához.