Alapítvány

Intézményünk munkáját, szolgáltatásainkat, 2 Alapítvány működése segíti, mint a székhelyen, mint a telephelyen.

Székhely: 7633 Pécs Zipernowsky K.u.1.

Az Alapítvány neve:                Szociális Gondozásért Alapítvány

Az Alapítvány székhelye:        7633, Pécs Zipernowsky K.u.1.

 Az Alapítvány jogi személyisége: Az Alapítvány jogi személy. Az Alapítványt a Baranya Megyei Bíróság Pk.20.988/1992/4. számú végzésével 445 sorszám alatt vette a bírósági nyilvántartásba.

 Az Alapítvány célja:

Az Alapítvány elsődleges célja az intézeti szociális ellátás és a területi szociális gondozás eszközrendszerének bővítése, a korszerű ápoláshoz szükséges eszközök, anyagok beszerzésének elősegítése. Az Alapítvány céljának tekinti az emberbaráti segítséget, támogatást; olyan elsősorban idős személyek vagy családok – lehetőség szerinti – megsegítését, akik önhibájukon kívül a legalapvetőbb emberi létfeltételekhez sem jutottak szükségleteiknek megfelelő mértékben.

Az Alapítvány figyelemmel kíséri és támogatja – lehetőség szerint – azokat, akik valamilyen oknál fogva rászorultak, hátrányos helyzetűek: időskorúak, mozgáskorlátozottak, súlyos betegségben szenvedők.

Az Alapítványkezelő szerve a Kuratórium.

Szívesen fogadjuk az adományokat, az ADÓ 1%-át.

Idős ellátottainknak kényelmi eszközöket fürdető kocsit, televíziót, vásároltunk. Számos rendezvényen való részvétel belépőjét, szórakoztató műsorok megszervezését biztosítottuk eddigi bevételeinkből. Idősek Világnapja alkalmából rendszeresen színvonalas szórakoztató műsort szervezünk az Intézmény ellátottainak részére.

Kérem, támogassa Alapítványunkat az ADÓ 1%-ával, befizetéseivel!

Az Alapítvány adószáma: 18301203-1-02

Az Alapítvány számlaszáma: 11731001-20124496-00000000

Telephely: 7626 Pécs Tüzér utca 7

A „Tegyünk az Idősekért” alapítvány a Tüzér utcai telephely, bentlakásos Idősek Otthon, lakóinak életkörülményeit, a gondozás tárgyi feltételeinek javítását, az otthon infrastruktúrájának fejlesztését, minőségi ellátás színvonalunk emelését biztosítja  bevételeiből.

Az Alapítvány egy adott cél elérését szolgáló tevékenysége: egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-egészségügyi rehabilitációs tevékenység, szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása.

Alapítvány neve:                 „TEGYÜNK AZ IDŐSEKÉRT”  Alapítvány

Az alapítvány székhelye:    7623 Pécs, Tüzér utca 7.

Adószámunk:                       18309160-1-02

 Bankszámlaszámunk:         11992000-02512198 (ERSTE Bank)

Kérjük, hogy adója 1%-ával segítse céljainak megvalósításában az Alapítványt.

Segítő támogatását előre is köszöni az Alapítvány Kuratóriuma.